Štai jums tikrai ilgas tęsinys. Nėra jis labai juokingas, bet tik tokį išgalvojau.
- Tu???- negalėjo savo akimis patikėti Casė.
- Taip aš. Tas, kurio tu su savo draugužėm turbūt net nesitikėjai dar kadanors išvysti.
- Bet, ką tu sušiktas idiote čia darai? Nejaugi...?
- O, taip. Aš jus atsekiau. Sekiau nuo pat tada, kai jūs išvykot iš Lietuvos. Manot pamiršau, kai anksčiau jūs kiekvienam kampe kur tik pasirodydavau šaipydavotės ir šiaip nekęsdavote manęs? Bet dabar aš stiprus ir galingas. Aš jus sutriuškinsiu.
- O, taip. Mes laaaabai tavęs bijom, myžniau.
- Tik dabar taip šneki. Kaip sakiau, tai sekiau jus nuo pat Lietuvos. O ką jūs darėt po to?- jo šypsena buvo klastinga. - O taip, jūs trumpam
apistojot Vokietijoj. Žinau jūsų visus darbelius, kuriuos pridirbot ten. Ir jei jūs man nepaklusit, aš jus galiu įduot,- Casė dabar kažkiek išsigando, bet to neparodė.
- Cha, sušiktas myžniau. Ir kas tavim patikės? Tavo vaikystės laikų meškutis, su kuriuo turbūt ligi šiol miegi?
- Vis dar tyčiojies, taip? Na, tai greitai baigsis. Šiaip tu teisi, manim niekas nepatikėtų. Bet juk tam ir yra diktofonai, kameros, nuotraukos.
- Ak tu kvaily, kaip drįsai...?
- Tik jau nesišakok, tu mano rankose.
- Žinai, tu manęs nė kiek negąsdini. Dabar pat grįšiu pas saviškius ir mes tave sudorosim.
- Nebūk tokia naivi. Vyrai, čiupkit ją ir važiuojam.
Tada Casę suėmė stiprios rankos, ją surišo ir įgrūdo į autobusiuką. Po kiek laiko, jau atvažiavus į kažkokio miško gilumą, ją nutempė į niūrų, tamsų namą ir uždarė surakintą į rūsį. Casė dar spėjo išgirsti, kaip tas asilas savo pakalikams pasakė:
- O dabar pats metas susitvarkyti su kitais.
O tuo metuuuu....
- Už naują gyvenimą,- visi kėlė kokteilių pripildytas taures. Visa chebra linksminosi prie baseino, kuris buvo pakankamai didelis ir normalus. Kai kurie pliuškenosi baseine, kiti deginosi ant gultuvų, dar kiti lošė šaškėm.
- O šitoks gyvenimas man patinka,- atsidususi pasakė Candy, gulėdama ant pripučiamo gulto baseine.
- Tai jei jau patinka, ištekėk už Pitto ir mėgaukis tokiais lūšnos ypatumais visą gyvenimą,- nusišaipė Spalvė.
- Tu gal visai durna? Aš už Pitto? Taip pat kaip gražuolė ir pabaisa. Nors šiaip jis turi pinigų, tai gal...- bet toliau ji savo minties nebetęsė.
Vaikinai žaidė šaškėm:
- Tai pala balti ar juodi pradeda?- paklausė Pablas.
- Balti jugi - savo šaškių žinias rodė Gasta.
- Man atrodo, kad juodi šiaip,- įsiterpė ir Viktorijus.
- Nu man irgi atrodo, kad juodi,- pritarė Agustinas.
- Bet aš žinau, kad balti. Gi su pusbroliu naktim šaškėm žaisdavom,- savo tiesą įrodinėjo Gasta.
- Ko čia ginčijatės, dūxai jūs?- priėjo Torresas.- Aišku, kad balti pradeda, nu vaikų darželis. Dieve, dieve, kur aš patekau...- mąstė Fernandas.
- Ką tau su manim blogai, kad čia šneki tokias nesąmones?- prie jo iš karto priėjo Torres.
- Ne, ką tu tiesiog...tiesiog aš kalbėjau, kad gaila, jog patekau tarp tokių mažvaikių.
- Tai dabar aš tau jau ir mažvaikė ane? Tu mane nervini,- suirzo Torres.
- Ne, aš kalbėjau ne apie tave. Tu vienintelė čia ne mažvaikė. Juk aš tavo fanas, tu mano. Nesipykim.
- Gerai, Fernanditai,- meiliai nusišypspjo Torres.
O štai kas dėjosi baseine. Viename jo gale mirko Riera, o šalia jo Estrella ir Aqua.
- Och, merginos, jūs tokios fantastiškos.
- Kaip miela,- nusišypsojo Aqua.
- O, taaaip,- lygiai tą patį padarė ir Estrella.
O kitame baseino gale Bubblė su Miste linksmai sau pliuškenosi ir bandė paskandinti viena kitą.
- Ai, Bubble, nebegaliu kvėpuot,- sušuko iš po vandens Mistė, nes Bubblė buvo ją prispaudusi po vandeniu.
- Tai pripažįsti, kad aš laimėjau?- pasididžiuodama paklausė Bubblė, bet neišgirdusi atsakymo, o tik pamačiusi iš vandens kylančius burbuliukus paleido Mistę. - Ar tau viskas gerai? Aš nenorėjau...
- Chaaa, apgavau. O dabar tu atsiimsi,- taip ir toliau jos pliuškenosi, skandindamos viena kitą.
O Pittas stovėjo nuošaly ir filmavo visus su savo kiek vargana kamera.
- PALAUKIT,- garsiai sušuko Spalvė ir visi sustingę atsisuko. Pittui iš rankos iškrito ir sudužo kamera.
- Ko čia klykauji, ble. Vaiduoklį pamatei?- paklausė Viktorijus ir visi vaikinai nusijuokė iš jo pasakymo.
- Kvailiai,- nusivaipė Spalvė.- Ar nepastebėjot, kad Casė kažkaip užtruko?
- Aha, tikrai,- pasakė Bubblė.
- Aš nujaučiu kažką negero, manau jai gresia pavojus,- savo protingumą rodė Mistė.
- Ką čia svaigsti? Tikriausiai per daug serialų prisižiūrėjai,- nusišaipė Pablas.
- Aha, ir vienas iš jų buvo Casi angeles,- atšovė Mistė.
- Bet ir mane kankina nerimas,- rimtai tarė Torres.
- Žiūrėkit,- išlipusios iš baseino sušuko Aqua su Estrella. Tada visos merginos sugūžėjo prie jų.
- Pamenat, kai mum buvo penki metai ir visos išsidalinom draugystės apyrankes, ant kurių buvo po aštuonis rutuliukus, simbolizuojančios kiekvieną iš mūsų?- paklausė Aqua.
- Aha, pamenu. Tą apyrankę jau seniai išmečiau į konteinerį, nes visa tai nesamonė. Tos draugystės apyrankės ir trampampam,- Spalvė.
- Aš tai namie palikau, nes niekad jos ir nenešiojau, netikiu tokiais dalykais- pasakė Mistė.
- Aš tai pamečiau tą nieko vertą daiktą,- Bubblė.
- Man regis turiu kažkur tašėj ją,- pasakė Torres.
- O tu?- paklausė Estrella, atsisukdama į Candy.
- Ką aš?
- Kur tavo apyrankė?
- Guli namie. Aš jos nenešioju, nes ji nestilinga. Gėda su tokia ir pasirodyt.
- Tai reiškia, kad tik mes su Estrella jas nešiojom?- pasipiktino Aqua. - Na, nesvarbu, durnės. Žiūrėkit į mūsų apyrankes. Matot visi karoliukai turi būti geltoni, bet dabar vienas pažaliavo. Mes manom, kad tas vienas gali būti Casuny ir jai gresia pavojus.
Merginos susižvalgė. Viską girdėjo ir vaikinai.
- Regis Riera tikrai apsuko jum galvas,- pasakė Gasta.
- Na jau nesupykit, mergičkos, bet aš šiom nesamonėm tikrai netikiu,- tarė Spalvė.
- Aš irgi. Jūs nusišnekat,- pasakė Torres.
- Aha, pamatysit. Tuoj pareis Casė. Ji tikriausiai pakely per daug apsirūkė ir nebegali greitai eiti,- bandė ką nors išmąstyti Mistė.
- Na, aš irgi nelinkusi tuom tikėti,- pritarė Bubblė.
- KĄ???- į priekį įsiveržė Pittas.- Norit pasakyt, kad mano Casunijai gresia pavojus?
- Tai visgi jūs draugaujat?- jau svirduliuodama ir kesindamasi nualpti nuo tokios minties pasakė Spalvota.
- Tai dabar nesvarbu,- savo ryžtą pasirodyti didvyriu rodė Pittas.
- Viskas jei gerai,- pasakė Candy.- Juk žinot Casės mėgimą mus nervinti.
- Jūs tikri mažvaikiai. Tokių loxų dar matęs nesu,- pasakė Fernandas ir nuėjo į namo vidų.
Tuomet visi grįžo prie savo ankstesnės veiklos. Netgi Aqua su Estrella buvo įtikintos netikėt tokiom nesamonėm ir vėl pasidavė Rieros kerams.
- STOOOOOOOOOP,- sušuko nepažįstamas balsas. Visi vėl sustingo. Merginos pamatė pažįstamą veidą.
- Ką tu čia darai, gaidy? - vienu metu sušuko Spalvė ir Mistė.
- Tikriausiai Casė pakely kokį čiuviaką pakabino,- juokavo Agustinas.
- Ką? Ji mane išdavė? - į priekį įsiveržė Pittas, jau raitodamasis rankoves ir ruošdamasis prikulti nepažįstamąjį.
- Tai, boža moi, visgi jūs tikrai draugaujat?- silpnu balsu pratarė Spalvota.
- Vaikinai sudorokit juos,- pasakė nepažįstamasis.
Ir tada iš autobusiuko išlipo ginkluoti vyrai. Visi išplėtė akis. Tie vyrai visus surišo ir įgrūdo į atobusiuką, kaip kad buvo ir Casei. Visi rėkė ir keikėsi, nesuprasdami kas darosi.
Taigi Pitto namas liko tuščias. Na...beveik tuščias. Juk Torresas išvadinęs visus mažvaikiais nuėjo į vidų ir tikriausiai net nenutuokadamas kas ką tik vyko lauke žiūrėjo Tv, arba tupėjo kaip bailys pasislėpęs po lova.
Ką darys Torresas? Ar spjaus į visus ir neš kudašių, ar elgsis kaip didvyris ir gelbės chebrą? Ar Candy nesiruošia nuvilioti nuo Casės Pitto? Ar Spalvė nenualps išgirdusi kokį faktą apie Casuny ir Pittą? Galų gale, kas tas nepažįstamasis, kuris visus pagrobė? Ar nepasireikš super Bubblės galios reikiamoje situacijoje? Ar tas nepažįstamasis neįduos merginų policijai? Ir ar išvis jis jų nenudės ir liks gyvų??? Apie tai jum papasakok Casuny.
p.s. Bubblė man paliko neįmanomą užduotį, parašyti kas užklupo ten Casę, taigi aš pagalvojau, kad tegul pati Casė susigalvoja kas ją ir visus kitus pagrobė.