| Mes čia! | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Cas I LOVE MESSI
Pranešimų skaičius : 3003 Registration date : 2008-07-01
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 16, 2008 8:28 pm | |
| yes,yes | |
|
| |
Zefyriukas. Stovyklauji su ARTE
Pranešimų skaičius : 2553 Age : 31 Registration date : 2008-07-01
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 16, 2008 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 16, 2008 8:34 pm | |
| eik tu nx,aš db neparašysiu | |
|
| |
| |
| |
Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 16, 2008 8:37 pm | |
| davai prisidėsiu kartu eikim nx ;DD o čia jau lb gera mintis tęsiniui ;DD abejoju ar šian bus | |
|
| |
| |
| |
Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 16, 2008 8:45 pm | |
| tai lb gerai padarysi ;DD | |
|
| |
Bubble_Fun Linksminiesi su Can klube
Pranešimų skaičius : 1419 Age : 30 Miestas : Panevėžys Registration date : 2008-07-20
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 16, 2008 8:47 pm | |
| | |
|
| |
Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 16, 2008 8:56 pm | |
| nžnau | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 1419 Age : 30 Miestas : Panevėžys Registration date : 2008-07-20
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 16, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 16, 2008 9:07 pm | |
| nu nespausk manęs šiandien gal bus,bet lb abejoju | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Pir. 11 17, 2008 7:48 pm | |
| Kodėl vakar neįdėjai? Tikiuosi šiandien ateisi ir įdėsi! | |
|
| |
| |
| |
Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Antr. 11 18, 2008 11:05 am | |
| šian gal įdėsiu ;DD laukit | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Tr. 11 19, 2008 2:30 pm | |
| Ėj, aš jau supykau. Kad šiandien būtų!! | |
|
| |
Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Št. 11 22, 2008 5:40 pm | |
| atsiprašau,aš prisidirbsu buvau,tai pc nemačiau savaitėlę ;DD tuoooj įdėsiu | |
|
| |
Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Št. 11 22, 2008 6:11 pm | |
| prašom,antroji dalis ;D
-stooooooop,nū mergos aš jau po visą sienamestį varau,kur mes einaaam?-rėkia bubble -stojam-sukomanduoja candy. -Mes gi į bažnyčia norim nueit blet-suzvimbia spalvota. -Kur? Į tą vietą kur daug gražių paveikslų kuriuos pavogus galima gero pinigėlio užsikalt?-smalsauja Torres -Jo ten pat-taria casuny -O ko mum ten?-nesupratus bajerio estrella -Gi Torresas viską pasakė,eisim paveikslų vogt,kad babkių gaut-patrina rankas mistė -tu ką,dūxe? Ten neoriginalius paveikslus kabina blet-susinervina candy. varom geriau y maximą. -O ten ko?-casuny -Gi kasas apvogsim-samprotauja estrella -Klausykit panos,mes nieko nevogsim aišku? Aš žinau kaip pinigų užsidirbt-patrina rankas aqua -Nu?-visos -Paskui mane-plačiu mostu aqua nužingsniuoja Po penkiolikos minučių visos jau stovi prie vilniaus oro uosto,visos vos kvėpuoja -Na ir kas toliau?-uždususi klausia buble -Toliau mes varom į Argentinąąąą-sušunka estrella -neįdomu-nusimina bubble -gerai tu į francė varysi o mes y Argentiną -sutarta-nusišypso bubble-bet pala,aš viena tai nevarysiu... -Tai torres su tavim-nusprendžia candy -Ei ei kodėl aš?-torres iškelia rankas -Nes Fernandas Torresas netoli gyvena,tai ir jį pasieksi-suprotauja casuny -oooo giaaaaaras-patrina rankas torres -Gerai panos,tai kaip liektuvą grobsim?-susibūriuoja argentinietės -aaaam nžnau,reik pasiimt pistoletą ir visiems pagrasint,žinot kaip veiksmo filmuose mistė parodo rankom šautuvą -atsargiau bišky,gi nenoriu mirt nuo tavo rankų-sucypia aqua pajautusi mistės šautuvą prie josios klubo -Nu karoče mum reik pistoleto-suprotavo spalvota. -jo,aš turiu žaislinį spėjau pasivogt iš brolio nx,jis greit visus žaislus sudirbs,nebeturėsiu su kuo žaist-vos nežliumbia casuny -nū gerai,trauk tik šautuvą -vo-casuny išsitraukia iš tašės geltonai žalia šautuvą -Ok mum reik jį nudažyt,nes kitaip visi pagalvos,kad čia nekrūtas šautuvas-sugalvojo estrella -davai,mum reik juodo ko nors...-galvoja mistė -eeeeeei kas nors turi ką nors juodo?-užrėkė candy. Ant visos gatvės- alioooooo? Man reik juodo gaušoooo. Po penkių minučių prie candy prisistato žavus juodaodis ir duoda jai juodo gaušo ji padėkoja ir atsisuka į merginas. -Padėkokit man,turi guašooo-suvaidina kietą -Tai ką mes jau seniai nudažėm,gluše-surinka mistė -nu tu nxxxx,kokie lietapėdžiai tie negrai blet-susinervina candy. -Nu karoče mažiau kalbų daugiau užgrobimų,varooom-pakomanduoja casuny Ir visos įlėkia į oro uostą. Casuny šaukdama olėėėėėė,candy. Kaip indėnas, mistė vaizduodama veiksmo filmų herojų, spalvota boksuodamasi prieš savo akis,aqua mėgindama parodyti kong fu meną,o estrella su visa karatė. -Kai loxes,mes gi prie bagažų įlysim,būsim protingesnės-nusižvengė burble -Jooo,į kieno lendam.Į tavo ar į mano?-pagalvojo torres -Į tavo-erdvesnis.Pasiiimk snikersų.o y mano visą skuduryną dedam. -gerai-linkteli torres Jos per dešimt minučių ištuština torres lagaminą ir nuvaro į oro uosto vidų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Št. 11 22, 2008 6:30 pm | |
| Aj geras. Man patinka, kad jis toks kvailas ir linksmas, bet tuo pačiu visos dalys susijusios. Šiaip man labai patinka, vėl žvengiau truputį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Št. 11 22, 2008 7:23 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Št. 11 22, 2008 11:06 pm | |
| Manau, man negalima leist rašyti šitą FF, nes nemoku rašyt nieko nuobodu baisiai
Trečioji dalis -Klausyk, dabar metam mano lagaminą, tada metam mano lagaminą ir tada šokam į lagamino vidų ir tada varo į Francėėė. - aiškino Bubble. -Klausyk, tai šokam, šokam, o paskui lagaminai? - bandė atkartoti Torres. -Panašiai. Po kelių minučių panos jau "patogiai" sėdėjo Torresės lagamine. -Ooo...čia erdvu. - džiaugėsi Torres. Tuo metu į oro uostą įsiveržė Casuny, Candy, Mistė, Spalvota, Aqua, Estrella. -Klausikit, čia apiplėšimas! - suspiegė Candy. -Yo yo, duokit greitai mum 6 bilietus į Argentiną! - pratęsė mintį Mistė. -Ko jie į mus žiūri tokiu čiudnu žvilgsniu? - pasiteiravo Aqua. - Aš jų bijau.. - susigraudino. -Ei, kvaišos, pas ką ginklas? - susisgribo Spalvota. -A, jo, pas mani. - išsitraukė Estrella. -Kaip jau minėjau, čia apiplėšimas. - vėl sypgavo Candy. -Prašyčiau šešis bilietukus į Argentiną, verslo klase. Tik mikliai! - komandavo ji. -Joo. Ir žiūrėkit, kad mums pasiūlytų Redbullio. - įsiterpė Spalvota -Ė. Tai ką mums jau žudyt pradėt kažką, kad gautumėm ko prašom? - pasiteiravo Casuny. Kur buvę, kur nebuvę pasirodė Bubblė su Torres. Žinoma, tuo pasinaudojo Mistė. -Jei jūs neįvykdysite mūsų reikalavimų, ištaškysiu šitom mergaitėm dantis. - pasididžiuodamai tarė Mistė -Už ką tu mane taip? - nesuprato Bubble. -Mum gi bilietų reikia NŪū.. atsipeikėk tu ... - pyko Candy, -Koroče, mus čia ignoruoja. - skundėsi Spalvota. -Vsio, tepam slidę į autostradą, varysim autostopu. - Sugalvojo Aqua. -O tai kam mum slidės? - atsibudo Torres. -BĖGAM! - pasigirdo išsigandęs Candy balsas. -BANDAZY. - pridūrė Estrella. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Št. 11 22, 2008 11:34 pm | |
| O man patiko. Tik kad trumpas. Bet šiaip jėga. | |
|
| |
future Candė nori pratęsti jūsų pažintį.
Pranešimų skaičius : 629 Age : 32 Registration date : 2008-06-23
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 23, 2008 12:22 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Torreslando Jaime tave įleidžia į Backstage
Pranešimų skaičius : 332 Registration date : 2008-07-24
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! Sk. 11 23, 2008 12:30 pm | |
| blemba,jei neturi nuotaikos tai reikia čia ateiti paskaityti ir iškart atsiranda.;DD pavarot jūs čia.;D | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mes čia! | |
| |
|
| |
| Mes čia! | |
|