Nu aš labai sorinu, kad taip užtempiau, bet labai neturėjau laiko.
Išspaudžiau kažkokią nesamonę ir net gėda rodyti jums, nes dar niekad nerašiau kažko
tokio - Ole, ole, ole, ole,- traukė visa chebra dainą, gėrė Spalvotos Redbulį ir važiavo sunkvežimiu į Argentiną.
- Bet palaukit...- nedrąsiai tarė Bubblė.
- Nu? Ką? - nustačius krūtą balsą pasakė Candy.
- O ar...ar Argentina ne už Atlanto?- pasakė Bubblė. Po šių žodžių Casuny nuvažiavo į šoną ir sustabdė sunkvežimį.
- Ką čia svaigsti, durne, tu? Atlanta tai suknista mūsų mylimos Lietuvėlės dainininkė,- pasididžiuodama savo žiniom tarė Spalvota.
- Nu, ne juk Atlantas tai vandenynas,- dabar jau pasimetė Bubblė.
- Bet rimtai juk...- pasakė Toress. - Kažkada kai porą kartų buvau gegrafijoj ar chemijoj, tiksliai nebeprisimenu kaip vadinas ta pamoka, tai mokytoja kažką mum pezėjo apie už Atlanto esančias šalis ir minėjo Argentiną, nors tiksliai nebeprisimenu ką, nes tada skaičiavau Fernando Torreso lipdukus iš savo kolekcijos.
- Nors kartą būk maloni ir užsikišk su savo Torresu, okey?- susierzino Mistė.
- Tai, nx, ką dabar darysim? - jau susinervino Casuny. - Jūs norit man pasakyt, kad nepavyks tik su šituo suknistu sunkvežimiu nusigaut iki Argentinos?
- Nebent jis mokėtų skristi arba plaukti,- tarė Estrella.
- Ble, tu dar drįsti juokaut kai mes pakliuvom į tokią bėdą?- supyko Aqua.
- Turiu pasiūlymą,- tarė Spalvota.
- Nūūū?- dabar jau visos choru.
- Mes galim pasigamint valtį ir perplaukt tą...kaip ten jis...ai va Altaną. Kažkada skaičiau pasaką apie "Vaikučius keliauninkus" ir ten berniukai taip perplaukė per ežerą.
- Atlantą, durne, tu,- vis dar suirzusi tarė Mistė.
- Nu px juk kaip jis vadinas, svarbu išeitį sugalvojau,- eilinį kartą savimi didžiavosi Spalvota.
- Bet manęs ši idėja kažkodėl nežavi,- surimtėjo Candy.
- Ir juk Atlantas didelis, ir juk mes nemokam gaminti valčių, ir juk mum vistiek nepavyktų jo perplaukt su valtim, nes jis didelis,- įsiterpė Bubblė, tikriausiai vienintelė kadanors lankiusi geografijos pamokas. - Tai gal visgi traukiam į Francė?
- Užsikišk su ta savo Francė,- choru sušuko Mistė, Casuny ir Aqua.
- Aš žinau išeitį,- mįslingai tarė Torres.
- Nagi?- susidomėjo Estrella su Candy.
- Tuoj suskels kokią nesamonę su savo Torresu,- pasakė Mistė.
- O vat ir ne, kvaiša tu,- nusivaipė Torres.
- Nu, tai blt sakyk greičiau, arba mes čia pratysosim daug laiko ir man neliks nieko kito kaip tik traukt atgal,- priėjo prie grasinimų Casuny.
- Nu gerai,- pradėjo Torres. - Atsimenat kai anksčiau visos kartu žiūrėdavom Casi angeles ir grauždavom čipsus?
- Aišku prisimenam,- Candy.
- Tai va.
- Kas tai va? Gal aiškiau? Nes tu jau mane nervini,- pasakė Mistė, tuštindama Redbulio skardinę.
- Nu pamenat, kai pirmam seze, tuos valkatas versdavo vogti? Ir aš įsidėmėjau kaip jie tai daro. Labai profesionalu ir lengva.
- Nu ir kas mum iš to? Gal visgi geriau valtį gaminam? - pasiūlė Spalvota.
- Nu, kaip jūs dar nesuprantat aš nesuprantu,- pasakė Torres. - Jeigu mes taip apšvarintumėm keletą žmonių, pasidarytumėm neblogų bapkių, tada nusipirktumėm lėktuvo bilietus ir galėtumėm varyt į Argentiną.
- O ką mes veiksim toj Argentinij tada?- susidomėjo Bubblė.
- Nu taigi bapkes užsidirbsim,- pasakė Aqua.
- Nu blet, tai jeigu mes apšvarinsim tuos žmones, tai kokio velnio mum dar į Argentiną?- samprotavo Mistė.
- Tik jau nesugalvokit pasilikt Lietuvoj, ne,- susirūpino Spalvota. - Mes darysim taip kaip sako Torres ir važiuosim į Argentiną ieškot geresnio gyvenimo. Ar sutinkat, ar norit ir toliau pūti Lietuvoj?
- Sutinkam,- kartu pasakė Aąua ir Estrella.
- Nu tada ir mes,- pasakė Casuny, rodydama į Mistę ir Candy.
- O tu? - piktai paklausė Spalvota Bubblės.
- O...o kaip mano Francė? Aš noriu į Francė.
- Gaš, Bubble, mes tau pažadam, kad kadanors tikrai aplankysi tą savo Francė,- pasakė Casuny už nugaros laikydama sukryžiuotus pirštus.
- Na, tuomet gal ir gerai.
- Tai nuo ko pradėsim?- paklausė Mistė Toress, nes ji sugalvojo planą chuliganą.
- Nu, tai reikia pradėti vogti.
- Oukey, varom,- nekantravo pradėti Candy.
- Tik viena smulkmena,- tarė Torres.
- KAS vėl?- šiek tike paklėlė toną Mistė.
- Na, aš manyčiau, kad gal vokim ne Lietuvoj? Suprantat, Lietuva ir taip pirmauja pagal vagysčių skaičių.
- Tai, po velnių, kur tada?- paklausė Spalvota, jau tikriausiai regzdama planą apvogti savo kaimynę, kuri amžinai kviesdavo policiją, nes Spalvota leisdavo muziką ant viso garso.
- Aš siūlau Lenkiją, nes ji netoli,- Estrella.
- O aš siūlau Vokietiją, nes nekenčiu vokiečių,- su žaisminga šypsena veide pasiūlė Casuny.
- Gerai, mes su Aqua už Vokietiją,- šūktelėjo Mistė.
- Na, tai mano mieloji chebryte, lipkit į sunkvežimį ir maunam į Vokietiją apiplėšinėt žmonių. Jėėėhuuu,- nesitvėtė savyje Casuny.
Taip visa šaika ir keliavo į Vokietiją: Torres vis žiūrėdama į savo sukauptų nuotraukų ir lipdukų kolekciją, Spalvota gėrė ir bandė ginti savo Redbulį, kad jo neatimtų kitos, Bubblė, įsitaisiusi kampe svajojo apie Francė, Aqua su Estrella žaidė šaškėm, Candy su Miste trukdė vairuoti Casuny, atiminėjo Spalvotos Redbulį, kurį ji taip įnirtingai gynė ir šiaip gadino visiem gyvenimus, o Casuny vairavo ir traukė Merry X-mas dainas, taip padėdama sau neužmigti. Po dienos ar dviejų merginos pasiekė Vokietiją ir pradėjo veikti.
Kiekvieną vakarą Vokietijoje per žinias vis pasirodydavo pranešimų apie apvogtas mašinas, žmones ir net balionų pardavėjus, o merginų šaika įsitaisiusi savo klerančiame sunkvežimyje, besiklausydamos radijo juokėsi ir tuo pačiu liūdėjo dėl savo padarytų žygdarbių.
- Tikiuosi dievulis man atleis,- pasakė Bubblė.
- O aš tikiuosi, kad kai ištekėsiu už Torreso jis apie tai nesužinos,- tikriausiai supratote kas tai pasakė.
- O aš tikiuosi, kad mano Redbulio atsargos niekada neišseks,- taip, tai buvo Spalvotos žodžiai.
- Patikėk mieloji jos dar išseks, nes mes su Miste jas atimsim,- Candy pažiūrėjo į Mistę ir jos abi nusijuokė.
- Yes, laimėjau savo pirmąją šaškių partiją prieš Estrellą,- džiūgavo Aqua.
- Jingle bells, jingle bells, Jingle all the way, Oh, what fun it is to ride, In a one horse open sleigh,- Casuny traukė negailėdama savo plaučių.
Šitaip merginos leisdavo savo vakarus sunkvežimyje, kol neatėjo laikas išvažiuoti. Taigi surinkusios pinigus, jos patraukė į Vokietijos oro uostą, palikusios savo sunkvežimį saugiai viename miškelyje.
- Prašyčiau aštuonis bilietus į Argentiną,- paprašė Estrella.
- Prašau,- padavė bilietus. - Jūsų skrydis po penkiolikos minučių. Sėkmės.