|
|
| Kaipnors išgyvensiu | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Zefyriukas. Stovyklauji su ARTE
Pranešimų skaičius : 2553 Age : 31 Registration date : 2008-07-01
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Sk. 10 05, 2008 7:54 pm | |
| | |
| | | Mistiness Cristiano Ronaldo is MINE.
Pranešimų skaičius : 2402 Age : 29 Registration date : 2008-07-01
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Sk. 10 05, 2008 8:02 pm | |
| Gerą nuotaiką skleidžiantis tęsinys. Kuo toliau, tuo įdomiau Darr. | |
| | | Cas I LOVE MESSI
Pranešimų skaičius : 3003 Registration date : 2008-07-01
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Pir. 10 06, 2008 11:49 am | |
| Lina-Ačiū,O taaip,įsivaizduok realybėj toks įvykis,kas antrą nakty susitinka šypteli ir y lovą Spalvota-Oj ačiū. MIsteeee-Ačiūčiū | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Antr. 10 07, 2008 7:01 pm | |
| Aš bišky per gera,kad kas antrą dieną tęsiny dedu,bet tai čia neesmė 19 dalis Vaiksčiojau pajūriu...Dar kiek pasijuokus ir paplepėjus su vaikinais nusprendžiau juos palikti ir eiti ieškoti Lalos,dabar kaip tik judėjau merginų namelio link,turbūt ji su Eu dedasi daiktus...Ėjau ir tesiog žvelgiausi po visas filmavimų valdas...Dieve kaip viskas buvo nuostabu,o dabar mes paliekam šią vietą,grįžtam atgal į Buenos Aires,tiesa...Ryt anksti ryte,šią dieną dar turim... Man taip užsimasčius einant kažkas į mane atsitrenkė ir nukrito ant smėlio...Apsisukau ir pamačiau ant smėlio išsidrėbusią Lalą,puiki proga. -Oj atleisk-nusijuokė ji -Ne nieko,tu turbūt bėgai,o aš buvau užsisvajojusi-ištiesiau jai ranką,kad padėti atsistoti. -Taip-su mano pagalbo ji atsistojo -Klausyk La,aš norėjau su tavim pasikalbėti... -Taip klausau-ji nusišypsojo -Prisėskim-parodžiau į smėlį -Taip žinoma-nusijuokia ir nukrito ant smėlio,aš atsisėdau šalia jos... -Lali,aš tesiog...-nežinojau nuo ko pradėti-e e e e m-sukosėjau-Lali,norėjau pasikalbėti apie ta naktis... -Taip klausau?-Lala vaidino,kad nesupranta apie ką aš. -Lali,aš nebenoriu,kad mes bendrautumėm taip...Taip,kaip dviveidės...Mes puikiai abi žinom,kad tom naktim kažkas vykdavo kiekvienos iš mūsų asmeniniame gyvenime,ko mes nenorim pasakoti niekam...Bet aš,kad ir neturėčiau to niekam pasakoti,esu pasiruošusi tau tai papasakoti,nes nebenoriu,kad taip elgtumėmės...Jaučiuosi lyg mes nebūtumėm draugės...O juk esame...Jei tu negali papasakoti nieko nesakau,tesiog pripažink,kad tu alepi kaiką kaip ir aš... -aaaj atleisk man Candu-Lali mane apsikabino-Tikrai man irgi nepatinkdavo apsimetinėti,bet aš tesiog negalėjau pasakyti...Atleisk Canduuuu. -Viskas gerai Lalita,viska gerai-nusijuokiau-Na papasakosi? -Tai aiškuuu-ji atsitraukė-Karoče mes su Pittu-vėl kartu-po tų žodžių aš prapliupau juoktis-Eu Can?Kas čia juokingo???-ji žiūrėjo į mane piktai -Nesuprantu kam čia tai reikėjo slėpti?-juokiausi -Na....Mes nenorėjom nieko sakyt,kol nebuvom įsitikinę,kad tikrai niekas nepasikeis...Bet šį vakarą jau žadėjome visiem pasakyti... -Lali,nereikėjo nieko slėpti.Juk matėsi,kad jūsų jausmai tikrai nuoširdūs-tariau ir net nustojau juoktis...-O kaip jūs susitikinėdavot? -Na naktim...Pittas buvo net ant tiek išprotėjęs,kad įeidavo į mūsų namelį...Pirmą nakty kai grįžai,jis vos spėjo pro langą iššokti-Lali nusijuokė-O šeip mes išeidavom iš studijų,nueidavom į miškelį pasivaiksčioti...-Nūū čia jau Pyteris visai neromantiškas...Vedasi Lalą į miškelį,kaip koks maniakas kuris tik ir laukia kol liks su ja vienas ir galės miškelį ją išprievartaut...Ne čia iš Pitto pusės visaaaaaai neromantiška... -Matai kaip-nusijuokiau -Na o dabar tu pasakok...-Lali jau nekantravo -mmm nežinau nuo ko pradėt-netgi išsisukti mėginau... -Na tesiog pasakok ir viskas -Na gerai-įkvėpiau daaaaug oro-Tom naktim,aš susitikinėdavau su...Gastonu-po bišky ištariau... -Pala,pala o tai jūs...jūs...jūs...-Lala kažkaip pasimetė,kad net neatrado žodžių -Na taip,mes kartu-nusijuokiau -O dieeeeeeve,kaip nuostabu-Lali mane stipriai apsikabino-Dieve Caandu,Gasta ya nuostabus vaikinas kaip tik tau... -Taip,tą jau supratau-nusijuokiau -Pala,o tai kaip čia jūs...susiėjot?-Lala atsitraukė ir nutaisė smalsaujančią miną. -Na,tą dieną kai Totis mane paliko,mes pasikalbėjom ir viskas tapo aišku-nusijuokiau-Susitikinėdavom naktim...Vaiksčiodavom pajūriu,ir džiaugdavomės vienas kitu-šypsojausi-Tikrai Gasta yra nuostabus žmogus. -O kodėl jūs slepiate tai?-Lali susidomėjimas nedingo... -Na...Dėl Točio...Kai jis mane paliko,tai motyvavo,tuo,kad aš typo su Gastonu jį apgaudinėju,nors to visiškai nebuvo...Tai jeigu mes būtumėm tai Točiui pasakę,jis būtų tikrai manęs nekęstų... -Tai tu žadi visą gyvenimą tai nuo Točio slėpt? -Na neeee,kai jis aprims tada pasakysim.... -O nuo visų,irgi visą gyvenimą slpėsit? -Ne.Žinai,manau gal ir greit pasakysim-nusijuokiau. -Na šeip ar taip aš laaaaabai džiaugiuosi dėl mūsų abiejų-Lali šypsojosi -Aš irgi-šypsojausi taip pat. Mes abidvi laimingos.Tai juk nuostabu,geriau nei dvi laimingos draugės nėra. | |
| | | Bubble_Fun Linksminiesi su Can klube
Pranešimų skaičius : 1419 Age : 30 Miestas : Panevėžys Registration date : 2008-07-20
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Antr. 10 07, 2008 8:03 pm | |
| Aš vėl be plačių komentarų. Šiaip labai nustebinai, kad jau tesinys. Šiaip nebuvo daug veiksmo ir jau žinojau, kad Lala su Pittu. Aj tiesa labai žvengiau dėl to miškelio. pavaro Pittas. Šiaip labai įdomu, šaunuolė kaip visad! | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Tr. 10 08, 2008 9:40 am | |
| Ačiū Jo kitaip jis ir nebūtų Pittas | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Tr. 10 08, 2008 1:40 pm | |
| Aš nemoku rašyt ilgų komentarų, jei nėra ką peikt, o kadangi peikti čia ką nėra, tai aš trumpai ir aiškiai - nuostabu. | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Tr. 10 08, 2008 7:19 pm | |
| Nū tai ačiū už bent vieną žodį | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Kv. 10 09, 2008 2:36 pm | |
| tadaaaaaa tęsinys,kadangi ryt varau į ekskursiją į Vilnių,tai typo įdedu tęsinį jūsų malonumui 20 dalis -ooooooo.Už pampą!-Taip kaip tik taip ir prasidėjo paskutinis vakaras pampose.Susirinko visi.Aktoriai visą laik buvę pampose,filmavimo grupės nariai,visi direktoriai,grimuotojai ir žmonės kurie rūpinuosi puikia aktorių išvaizda,tesiog susirinko visi buvę pampų studijose ir padėję čia filmuotis... Visi iš pradžių susidaužėme šampano taurėmis,o tada jau prasidėjo šventė.Iš pradžių mes,aktoriai,tesiog kiek kvailiojom.Lakstėm po visą studijų teritoriją rėkėm,klykėm.Po to nusprendėm išsipaudyti jūroje,visi su drabužiais įlėkėm į vandenį ir puikiai išsimaudėm.Laistėmės vaindenių,mėtėmės batais vandeny,net ir drabužius kaikurie nusimetė,na,kad ir ne visus,bet tikrai gerai atrodė,kai Pittas su Agus nusimetė maikutes ir pradėjo jomis žongliruoti. Taip be Agus ir Pitto gero tūso niekas neįsivaizduotų... Kai išlipom po maudynių,visi drebėjo it sušaldyti,tada visi susėdom prie laužo ir gerai įkalėm... Tik tada jau prasidėjo jau tikros linksmybės.Pittas nusprendė,kad reikia padaryti karaeoke pasirodymą.Iš pradžių viskas buvo gerai,Lala padainavo vieną žymią dainą(man nežinomą),po to Eugė uždainavo porą Timberleiko dainelių,o kai atėjo eilė dainuoti Agus,jis grynai išsityčiojo iš pačios dainos,gražiai dainuodamas ir šokdamas.Po to ir prasidėjo viskas...To jau nebegalima buvo pavadinti karaeoke.Tai jau buvo parodijacijų šou...Atėjo eilė dainuoti man,aš sumąsčiau išsityčioti iš Lalos,taigi dainavau jos escapare.Pradėjau cypti nesveikai,o po to ir šokiai prisidėjo tokie kurios Lali demonstravo itin įsijautusi Gran Rexe.Dieve visi žvengė,aš net pati lūžau iš juoko,bet vistiek pabaigiau pasirodymą. Vėliau Gasta parodė itin sėkmingą Nenos parodijaciją.O kai Riera užlipo ant scenos,niekas negalėjo nežengti iš jo Pitter va un paso versijos.Ypač sėkmingai jis pašoko legendinį Pitto judesį,visi tesiog lūžo... O vienas iš geriausių dalykų turbūt buvo tai,kad Willis Lorenzas pastoviai lakstė su savo kamera ir visi kas tik pamatydavo jį mus filmuojant,pradėdavo vaipytis prieš tą kamerą,buvo itin juokinga.Visi darė visokias grimasas,net nejuokingus anegtodus pradėjo pasakoti.Buvo iš ko lūžti,kai girti aktoriai vaipėsi prieš kameras. Gįžtant prie dainų,visi jau kaip reikiant įkalę,manęs paprašė jų išmokyti lietuviškų dainų.Buvo juokinga klausyt,kai ant viso pasaulio skambėjo Debesėli,debesėli kur tu mus vedi...,o taip pat visi dainavo naują Yvos hitą Blondinės.Itin žvengiau kai vaikinai dainavo Mes briunetės,jūs blondinės... manydami,kad dainuoja Mes krūti,o jūs kaušės dieeeve aš juokiausi,o jie nesuprato,kas čia dedasi... Taip pat jau ant galo Pittas su Lala visus pamalonino įspudingu bičiniu,ir pareiškė visiems,kad jie vėl pora.Visi sveikino,bet ir tai vos sugebėjo padaryt,svyruodami,o aš tik linktelėjau-juk jau pasveikinau.Taip...Juokingas vaizdas žiūrėti į prisigėrusius aktorius,bet tokia jau realybė... Kai visi nusprendė skirstytis buvo likusi tik valanda iki autobuso atvykimo,bet niekam tai nerūpėjo.Aš neįsivaizduoju kaip nusigavau iki namelio ir kritau į lovą,po pusvalandžio,mane pažadino Eugės žadintuvas,ji juk buvo ne visus daiktus susidėjus...Na o aš irgi...Taigi greit sumečiau viską,persirengiau ir lėtu žingsniu nuėjau iki autobuso...Žiaurios pagirios,nors miegojau tik pusvalandį,jau jautėsi...Kai priėjau autobusą,numečiau savo lagaminą į lagaminų skyrių,o pati nusvyravau į autiką.Įėjus vos pramerktom akim mačiau,kaip vaikinai sugulę galo sedynesė miega,varkšai... Na o aš ir pati,kritau net nežinau į kurią sėdinę ir tuojau pat užmigau.... | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Kv. 10 09, 2008 3:42 pm | |
| KOOOOOKS tęsinys. Taip jau ir įsivaizduoju tas visas jų linksmybes. Nu aš neturiu ką pasakyt, čia viskas puikut puikutėliausiai. O dar ta vieta su lietuviškom dainom | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Kv. 10 09, 2008 4:10 pm | |
| Oj ačiū,va čia taip specialai,kad matytusi,kad Candė išlieka lietuvaitė | |
Pranešimų skaičius : 1419 Age : 30 Miestas : Panevėžys Registration date : 2008-07-20
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Kv. 10 09, 2008 6:33 pm | |
| Jo, LT dainos tai nerealu. Ir šiaip viskas taip tikroviška, visi vaizdai iškart net negalvojus mintyse iškyla. Paaaaasaka! | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Kv. 10 09, 2008 7:32 pm | |
| aaaj ačiūūū,kaip jūs mane išgiriat Ačiū tikrai labai labai labai jums kas skaito P.S. Tai nereiškia,kad artėja pabaiga.Čia special for Lina | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Sk. 10 12, 2008 5:44 pm | |
| lievas ir durnas tęsinys 21 dalis -Sveikas-bagstelėjau Gastonui į žandą ir prisėdau prie jo kavinėj-Kaip išsimiegojai? -Laba,puikiai žinok...Vakar tikrai gerai pailsėjau,gerai,kad vos grįžęs kritau į lovą ir miegojau visą dieną.Tu kaip? -Ai viskas gerai,buvo žiaaaaurios pagirios-nusijuokiau-Bet praėjo,labai gerai,kad turim dvi dienas poilsio. -Taaaip,bet ryt vėl į studijas-nusijuokė Gasta-Ką gi,kaip dabar versimės? -Mmmm,o ar dar vis nori slėpti?-vis dėl to Točio gi nebėra,tiksliau jis nebesifilmuos,taigi mūsų draugams kurie su mumis filmuojasi gi galima pasakyt.Įdomu kokia gi Gastono nuomonė šia tema... -O tu nori,pasakyt visiems?-eeeem kas čia per klausimas?Tai aišku. -Na taip-kiek sutrikau-Juk Totis su mumis nebesifilmuoja,ir šeip nebematau esmės kam ir nuo jo slėpt,jei pasakysiu,manau jis supras... -Tu įsitikinusi? -Ei Gastonai,kas tau yra?Gal tu čia tas kuris nenori pasakyt?-Tikrai man tai visai nepatiko. -Ne,na nežinau...-Nesupratau bajerio....Kas jam yra? -Žinai Gastoncitai man visai nejuokinga elgiesi kaip nežinau kas...Ir iš vis nebesuprantu tavęs,gi pats norėjai pasakyt,visą laik kai susitikdavom pampoj naktim,prašei,kad pasiūsčiau tą Totį velniop ir visiem pasakytumėm tiesą,o dabar staiga apsigalvojai...Kas tau darosi? -Cande,baik...Aš gi...-kažkas čia tikrai ne taip... -Ir dabar ieškai žodžių,žinai nebeturiu noro su tavimi pietauti-atsistojau ir vos neatsitrenkiau į padavėją kuri kaip tik norėjo klausti ką valgysim. Aš tesiog kaip viesulas išlėkiau iš kavinės. Lauke lijo.Dar geriau,man dar labiau nesisekė.Kas per nesąmonė?Reikėjo pasigauti autobusą,kai nubėgau link stotelės,kaip tik išvažiavo autubusas kurio man reikėjo.Dieve ir vėl nesekmė.Kodėl man taip? Nusprendžiau eiti pėsčiom,nes per Buenos Airių kamsčius,autobusas atvažiuos lėčiau nei aš nueisiu iki namų...Ėjau per gatvę,vos mačiau kažką,staiga pajutau garsų stabdžių garsą.Dar geriau manęs vos nepertrenkė: -Žiūrėk kur važiuoji gaidy-surėkiau ant žmogaus kuris man turbūt išgelbėjo gyvybę paspaudęs tuos stabdžius. Iš mašinos kuri manęs vos nepertrenė išlipo vaikinas,tuojau pat irgi visas permirko.Ką gi ir ką jis man rošiasi pasakyti? -Lipk,pavežėsiu-įdomu,manęs vos nepertrenkęs dar pasižymėjo ir malonumu.Na tokį kvietimą aš priėmiau,įsėdau į jo mašiną lyg niekur nieko. -Taigi ką mes čia turime?-vaikinas įsėdo į mašiną -Apie ką čia?-pažvelgiau į jį kaip į debilą -O Candela Vetrano,įdomu...-O dieve,nejaugi patekau pas savo faną ar ką? -Taip,ta pati.O tu kas būsi? -Viktorijus,užteks tau žinoti ir vardą-nusijuokė.Viktorijus...Ot ir vardas...Visai kaip Viktoras.Dieve kaip juokinga...Viktoras... -Viktoras?-perklausiau,nes negalėjau suprasti,kad yra toks Viktorijus. -Ne,Viktorijus-atsakė -Bet kaip čia...Gi Viktoras-buvau kiek sutrikusi -Nu ne,Viktorijus-jam pasidarė juokinga -Bet gi Viktoras....-vis dar nesuvokiau -Ne Candela,Viktorijus.-jis jau vos nesijuokė -O kitaip niekaip negalima? -Nu ne...Viktorijus,na,o trumpiau Viksas,Vikas.... -Įdomu....-vis dar tokia pat sutrikusi buvau...-Palau,o tai pričiom tu čia mane paveši,ir iš kur tu mane pažįsti? -Į abu klausimus vienas atsakymas,viskams savas laikas-nusijuokė -Kas čia per atsakymas?-nu rimtai a jis durnas?Viskam savas laikas...Blet debilas... -Paprastas atsakymas.Geriau pasakyk kur gyveni,kad galėčiau nuvežti... -A tu debilas?Su tavim niekur nevažiuosiu-užrėkiau kaip isterikė-Lipu iš čia laukan-surikau ir jau ruošiausi pradaryt dureles kai pajutau,kad mašina važiuoja-Eeei ką darai,gi sakiau,kad noriu išlipt nevažiuot. -Sakyk adresą tiktais-nusijuokė,kooooks įžulus. -Aj,Porončino gatvė keturi-nutariau pasakyti. -Okey,jau važiuojam-nusijuokė. -Nesuprantu ko tu iš manęs nori?-iškart užsivedžiau net nepatilėjus penkių sekundžių -Nieko,tik pavežėti iki namų-šyptelėjo -chacha-nusišypsojau kvailai-Klausyk,aš visiškai nesuprantu kas čia dedasi,todėl tu mane daveži iki mano namų ir tuom mūsų pažinty ir baigiam okey? -Nemanau-nusijuokė.Pala o gal jis manjakas koks? -Neeesirantink prie manęs,ramiai nurimk,aš nedarysiu staigių judesių-meginau prisiminti kaip filmuose elgemasi su manjakais -Ramiai Cande,nesielk su manim kaip su ligoniu-nusijuokė -Taip,aš būsiu rami,viskas bus gerai-jis tikrai ligonis,jei taip sako,dieve man jau baisu. -Aha,matau-nusijuokė ir staiga sustojo,o dieve dabar man bus -Kas? -Nu atvažiavom-nusijuokė -Rimtai?-pažiurėjau per langą,mačiau savo daugiaaukštį-O tai laaabai ačiū,kad pavežėjai-lėtai išlipau iš mašinos-Iki niekada-užtrankaiu dureles ir greit nulėkiau namo. Tada dar nė nenuotokiau kas manęs laukia kitą dieną... | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Pir. 10 13, 2008 10:39 am | |
| Nei jis lievas nei durnas. Nuostabu! Jėj, ji susipyko su Gastonu. Bet tas tai totalus durnius, kodėl jis nebenori niekam nieko sakyt? O dėl tų vardų tai geras. Šiaip viskas nerealu, laukiu dar! | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Pir. 10 13, 2008 5:15 pm | |
| Aaaaj ačiūūū | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Pir. 10 13, 2008 6:40 pm | |
| Nu ir KAS laukia kitą dieną? Man taip įdomu, o tu sugalvojai užbaigti tęsinį tokioj vietoj. Todėl dabar aš laukiu tęsinio Ir tikiuosi jį greitai gauti | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Pir. 10 13, 2008 7:54 pm | |
| ot pamatyyysi | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Antr. 10 14, 2008 6:26 pm | |
| Pasakykit man ar aš neperdaug gera,kad taip dažnai tęsinius dedu? 22 dalis Ankstus rytas.Aš greit pašokau iš lovos ir nulėkiau į dušą,apsiprausiau,įšokau į drabužius,pasidažiau ir nulėkiau į autobusų stotelę.Maskuotis nebuvo reikalo,vistiek mane būtų atpažinę,taigi man ilipus į autobusą,prie manęs priėjo pora merginų.Pasirašiau,nusifotografavau su jomis,kiek pakalbėjau ir išlipau iš autobuso.Išlipusi tiesiu taikymu nulėkiau link studijų,jau vėlavau.Įlėkiau į studijas net nepasirašiusi kokiom penkiasdešimt merginų.Įžengiau į Cris kabinetą,visi aktoriai jau sedėjo,aš greit atsisėdau į laisvą vietą,ir tą pačia akimirką į kabinetą įžengė Cris. -Sveiki visi senieji,na tiksliau praeito sezono aktoriai.Šiandien pradėsime filmavimus,beeeet iš pradžių jum pristatysiu naujokus-Cris iškart ėjo prie reikalo-Pradėim nuo merginų:Maria del Cerro,Rocio Igarzabal,Daniela Aita,Manuela Pal. Įėjo keturios merginos,visos gan mielos išvaizdos,prisėdo šalia mūsų. -Geeeeeerai taip kas čia dar liko,pagrindinai vaikinai:Peto kuris suvaidins Tic Tacą ir Viktorijus kuris prisidės prie paauglių,daugiau nieko svarbaus.-nustėrau,nes pamačiau įeinantį TĄ Viktorijų,o dieeeeve,aš mirsiu negyva,kaip Malvina sako.Ne,bet tikrai ten tas pats manjakas.-Nū gerai,viskas.Visi einat į persirengimų kambarius ir grimo.Ir po valandos pradėsim filmavimus. Visi atsistojo ir pradėjo skirstytis,aš atsistojau ir nuėjo prie Viktorijo: -Tai viskam savas laikas,ane?Dabar atėjo tas laikas,tu eini su manim-nusitampiau Viktorijų laukan.Dabar jis sužinos,kas tokia yra Candela Vetrano.Oj,kaip sužinos.... Lauke nusivedžiau jį už kažkokio medžio kur nieko nėra,norėjau ramiai jį aprėkti,ir ramiai pasikalbėti: -Tai Viktorijus,ane?Blemba a nebūtų buvę vakar paprasčiau pasakyti,kad vat ryt mes susitiksim studijose,aš su tavim vaidinsiu tokiam seriale,neesu joks maniakas kaip tu galvoji,nebūtų paprasčiau tai pasakyt?-surikau -Ei ei,ramiau Candela.Ne nebuvo paprasčiau-nusijuokė -aaaa tai tau reikėjo iš manęs tyčiotis?-dar labiau įširdau -Aš nesityčiojau,tik norėjau pamatyti,kokia bus tavo reakcija-pakėlė rankas viršun lyg būtų nekaltas. -Ir kokią tu reakciją matai?-ironiškai nusijuokiau -Na,tu supykusi,bet atrodai visai nieko...Geriau nei per teliką...-šyptelėjo -O,dar man pasakyk,kad nepraleisdavai nei vienos CA serijos ir esi DIDELIS mano fanas-juokiausi -Na netiesa-nusijuokė Viktorijus -Ach,dieeeeeeve kaip aš nekenčiu tokių nesąmonių,norėjau pamatyti tavo reakciją-pamėgdžiojau jį-bebebe žinojai,kad taip elgtis kvaila? -Na Candela,žinok dabar tu elgiesi dar kvailiau-nusišypsojo iki ausų. -Kurgi neeee,mano pirmas įspudis apie tave nekoks,tikiuosi mums nereikas labai daug kartu vaidint.... -Manau,kad reiks-ar jis specialiai čia? -Ar tu specialiai mane nori sunervint ar ką? -Oj perkandai mane-suvaidino suglumusį. -Chaaaaaa chaaaaaaaaa,klausyk man jau pradeda nebepatikt šitas bajeris,gal tesiog pamirštam vakar ir šitą nenormalų pokalbį ir pradedam iš naujo susipažinimą ir taip toliau...Kad galėtumėm būt normalūs kolegos-pasiūliau -Gerai.Sveika aš Viktorijus,o kuo tu vardu?-ištiesė ranką paspaudimui -Žinai dabar jau įvertinsiu tavo humoro jausmą-nusijuokiau-O laaaaaabas aš Candela-šyptelėjau -Na gali mane vadinti ir Viksu,Viku-nusišypsojo,o visai nieko jo šypsena... -O mane ir Cande,Can gali vadinti-nusišypsojau ir aš. -Puiku. -Nuostabu. Gal ir visai nieko tas Viktorijus... -Cande,ką tu čia darai?-staiga išgirdau Gastono balsą,atsisukau ir pamačiau,kaip Gastonas žiūri į mus su Viku.Šeip gal ir nelabai geru metu užklupo mus. Aš buvau prirėmusį Viką prie medžio ir pati atsistojusi visai šalimais...Nu,ne kas... -Aš...Aš....-Mėginau sugalvoti ką nors,gi tiesos nesakysiu.Nesakysiu,kad vakar maniau,kad Viktorijus maniakas ir dabar mėginau išsiaiškinti tiesą... -Nereikia,jau ir taip viskas aišku...Greita tu Candela-Gastonas nuėjo sau.O dieeeeeeeve.Ir vėl problemos.... -O tas kas?-paklausė Viktorijus -Gastonas Dalmau-tariau ir nuėjau sau.... Reikia dabar kažką sugalvoti,sugalvoti ką daryti... Laukiu išsąmių komentarų | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Antr. 10 14, 2008 9:01 pm | |
| Tingiu išsamų rašyt. Gal kitą kartą. Bet tas Gastas tai visiškas debilas, negaliu nervina jis mane. Tiesa - Viktorijus, Vikas, labai primena mano ff. Gal ne veltui tas pats žmogus. Man patinka, nes taip randu kažką savo. Šiaip labai patiko. | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Antr. 10 14, 2008 10:50 pm | |
| Nū žinok,tavo komentaras toks visai nieko buvo Tai jo,Vikaaas man jis patynka,todėl jis čia bus svarbus herojus | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Tr. 10 15, 2008 7:28 pm | |
| Jo ir jis man patinka. Ir mano ff jis svarbus bus. Tai panašūs mūsų ff iš dalies bus. O aš jau numanau, kad Cande su juo susidės... Vien pagalvojus apie tai, kad jiems vaidinant bučiuotis reiks. | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Tr. 10 15, 2008 7:39 pm | |
| Kodėl tu nori viską taaaip nuspėti? Šeip maždaug panašiai ir bus ... | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Kv. 10 16, 2008 12:36 pm | |
| Kaip jau žinai iš manęs išpešti ilgą ir išsamų komentarą sunku, tai aš vėl nieko išsamaus neparašysiu. Bet tas Vikis man patinka. Manau jis tinka Candei. | |
| | | Cas I LOVE MESSI
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu Kv. 10 16, 2008 6:10 pm | |
| Čia jau buvo net tryyys sakiniai Tai jau gerai | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kaipnors išgyvensiu | |
| |
| | | | Kaipnors išgyvensiu | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|